Salg af han marsvin

Der er mulighed for at reservere unger ved fødslen ved at betale det fulde beløbet ved kæledyr - kæledyr/hvirvel og det halve ved racerne skildpade hvid og California.

Dette betales ikke retur ved fortrydelse.


Dybvads Findus & Dybvads Coco Søger sammen deres nye for-ever hjem.

Lidt om Findus:
Findus er født d. 15-10-2020 hans mor er Koreskas Yamilla Pie (Balder) som er solgt, men der kommer et billede op af hende neden under her, hans far er Petrus von Fancy han kan os findes et billede af her under.

Findus har tidliger været solgt men da ham og tidliger makker desværre ikke kunne sammen kom han tilbage til os. Derfor sælges han nu med hans bur ven Dybvads Coco.

Lidt om Coco:

Coco er født d. 06-06-2021 hans mor er Moe og hans far er Niffer's Machu Valentin de kan også ses her under. han er født her ved os.

Lidt om dem begge:

De er begge to nogen hygge fyre, der elsker at blive nusset med samt at løbe og lege. De er begge rolige af sind og tager begge en dag af gangen de er vand til at være i hænder begge, Findus er noget ældre og har derfor været meget mere i hænder, de er vand til at komme ud på græs når vejret er til det.


Er der mere i vil vide er i velkommen til at kontakte os.


De sælges begge med stamtavle en pose startfoder og en mappe med forskellige ting der er værd at vide.


Prisen er for dem begge.

Pris 300 kr


Dybvads Findus

Født: 15-10-2020 Køn: Han Race: Kæledyr Farve: Gylden/hvid Opdrætter: Kristina Christiansen

Koreskas Yamilla Pie (Balder)  Født: 19-09-2019 Køn: Hun Race: Kæledyr Farve: Gylden agouti/gylden/hvid Opdrætter: Anne Koreska Petersen
Koreskas Yamilla Pie (Balder) Født: 19-09-2019 Køn: Hun Race: Kæledyr Farve: Gylden agouti/gylden/hvid Opdrætter: Anne Koreska Petersen

Dybvads Coco

Født: 06/06 2021 Køn Han Race Kæledyr opdrætter Kristina Christiansen