Dybvads Marsvin Opdræt.

Privat Stue opdræt af marsvin i Dybvad.


 

Lidt om os:

Vi hedder Kristina Peter og Mikkel. Vi har haft marsvin i ca. 2 år, og har/er inde og læse en masse om marsvin, gener udstillinger med mere. Vi har oprettet vores egen marsvin opdræt i vores stue, så vores dyr er vant til daglig støj fra forskellige ting, man nu gør i hjemmet. Derud over har vi tre hunde, så alle vores marsvin er vand til hunde os.

Vi har vært medlem af Dansk marsvinklub siden 22-01-2020, og alle vores stamtavler kommer derfra.


Opdræt/Planer:

Vores opdræt består af Kæledyr, hvirvel marsvin, skildpadde hvid, california og som noget nyt Dalmatiner (flerfarver/ ensfarvet / Hvirvel ). Det vil komme med ind i 2021, hvilket vi glæder os super meget til.

2021 har vi en plan om af prøve at ligge mere vægt i farver, både inden for hvirvlerne men også at få mere tern i vores skildpadde og hvid, også vil vi helt sikkert os gå efter at få nogen Cali unger.

Vi går meget op i vores marsvin har det godt og deres temperament er godt og til at håndtere.

Vi har desværre kun vært til en udstilling, som desværre ikke gik så godt men, vi vender tilbage så snart det er muligt. (dette var ellers meningen at vi skulle til meget mere i år) men grundet Covid 19, har der ikke vært så mange at deltage i, men vi håber på 2021 er et bedre år da dette helt sikkert er noget vi vil til at gå op i også, og allerhelst med eget avl, så 2021 vil vi gå meget op i at få avlet noget der på sigt gerne skulle kunne bruges i vores opdræt..


UPS 

Alle vores hunde vil være lukket ude i vores køkken, ved afhentning af marsvin, derfor er der vigtigt for os altid at vide en ca. tid man kan afhente sit/sine marsvin.

(De bider ikke men det kan virke voldsomt med tre hunde, der kommer væltende frem for at ville være den første til at hilse.)