Lidt om os

Her er lidt om hvem vi er og hvad vi forventer i år!

 

Hej vi hedder Peter og Kristina.

Vi bor i en lille by, der hedder Dybvad med min (Kristina)s søn, der hedder Mikkel. Vi bor i hus, og har to hunde samt, en sangparakit (fugl), foruden vores lille marsvin farm, som vi er ved at starte op.

Vi har altid elsket dyr, og gør det stadig super meget.

Jeg startede med at købe mine to første marsvin Mille og Molly tilbage i 2018 hvor jeg enlig bare holdt mig til dem.

Men tiderne forandrede sig, og jeg fandt sammen med min kæreste Peter som også fandt ind i denne marsvin hobby, så vi har gået og snakke om at prøve at lave denne her marsvin farm sammen.

Det skal lige siges hurtigt, her køber vi dyr, for de bliver en del af vores familie, og ikke fordi de ender fra hjem til hjem, og dette ønsker vi os ikke nogen af vores dyr eller andre dyr gør.

Vi har planer om at i nærmeste fremtid vil vi starte op med at tage til udstilling på vores kære dyr. Vi nyder virkelig, at kunne se at vores marsvin har det godt. Så de bliver taget op og snakket med og kælet for, og om sommeren kommer vores kære marsvin ud på græsplænen og for lov at boltre sig og nyde den skønne grønne natur( nam, nam ).

Planen med dette års kuld er at vi har to damer på hver sin han nu, og de forventer unger d22/4 - 20/5 2020. Og så har vi seks damer der skal have unger igen i år når deres vægt og alder er til det. Dette bliver der opdateret på her på siden.

Vi forventer ikke flere unger i år.

Vi sælger ikke marsvin til at gå alene da det er et flokdyr, og de sælges først når de er 4 uger gamle og vejer mindst 300g. 

Har du et ønske om en unge fra en der bliver sat til parring eller enden kan du reservere en uden den har født efter det køn du ønsker.

Prisen vil være 200kr for en dame og 100kr for en han.

OBS. Vi er medlem af dansk marsvinklub, og alle vores dyr har stamtavler.